Táto je strašne chutná!
Veľká tortová forma
Korpus
250 g mletých mandlí
Šťava z 1/2 citróna
50 g roztopeného masla
37 g erytritolu
Zmes utlačíme na dno vymastenej formy a pečieme pri teplote 180 stupňov 15 minút.
Plnka
200 g horkej čokolády (ja dávam 90%)
450 g nátierkového masla
400 g kyslej smotany
Šťava z 1/2 citróna
90 g erytritolu
1 PL kakaa
Čokoládu roztopiť vo vodnom kúpeli a pridať k ostatným, už vymixovaným surovinám. Navrstviť na vychladnutý korpus.
Povrch
Arašídové maslo (moje bolo sladené, lebo iné som práve nemala, ale mohlo byť aj nesladené, alebo ako chceme), asi 5 - 6 PL, ohrejeme trochu, aby bola konzistencia tekutá a rovnomerne nalejeme na tortu. Dáme do chladničky do druhého dňa.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára