6 porcii
4 zemiaky, stredne veľké, uvarené v šupke
2 mrkvy
1/2 zelerovej buľvy
6 kyslých uhoriek
1 stredne veľká cibuľa
Mrkvu a zeler nakrájame na malé kocky a opečieme na panvici na masti. Ostatné pokrájame na malé kocky, ale neopekáme.
Nálev
1 dcl olivového oleja
1 kyslá smotana (200 g Schmand)
Grécky jogurt, asi 200 g
Horčica, asi 1 PL
Erytritol
Na dochutenie nálev z kyslých uhoriek
Soľ
Čierne korenie
Suroviny na nálev vymixujeme v mixéri a dôkladne dochucujeme, kľudne priveľa. Má to byť omnoho výraznejšie, ako cieľová chuť, lebo zemiaky to vypijú. S horčicou opatrne.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára