Korpus
Urobíme základne piškótové cesto zo 6 vajec na veľkom plechu (viď recept piškót). Ešte teplé aj s papierom na pečenie zrolujeme a necháme vychladnúť.
Plnka
500 g Mascarpone
100 g horkej čokolády
Drobné ovocie: napríklad 500 g mrazených malín, tie treba podrviť, alebo iné ovocie pomačkat na kašu, ale nemá to byť riedke
Na vychladnutý korpus natrieme čokoládové mascarpone (asi 2/3 az 3/4 množstva) a na to navrstvíme ovocie, ale nie moc nahrubo, niečo si necháme bokom. Zrolujeme roládu, pričom odstránime papier na pečenie. Povrch potrieme zvyškom krému, na to nalepíme zvyšok ovocia a posypeme kokosom. Keď chceme, môžme ešte poliať čokoládovou polevou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára